Annons
SKELLEFTEÅ Här är grabbarna bakom nya The Nova.">

”Det är ett helt nytt ställe”

href="http://www.megafonen.nu/noje/det-ar-ett-helt-nytt-stalle/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Här är grabbarna bakom nya The Nova.

Annons

SKELLEFTEÅ Här är grabbarna bakom nya The Nova.

På fredag slår Skellefteås nya nattklubb upp på Magasingränd 3 i Skellefteå. Det är alltså i lokalerna där Nocks och Pinkerton hållit till tidigare, bakom O’Learys.
– Men glöm allt vad ni kommer ihåg om Nocks. Det är här är ett helt nytt ställe, säger Samir Sandberg som tillsammans med Robert Lundqvist driver The Nova.
– Vi har målat om, fräschat upp, byggt om och köpt in nytt ljus, konst och häftiga grejer.

”Göra folk nöjda”
Samir och Robert har båda erfarenhet från servicebranschen tidigare men vill nu göra något eget. De öppnar The Nova i Skellefteå och Kalix.
– Vi har kollat runt i flera städer och vill hålla oss här uppe. Vi gillar Norr- och Västerbotten, säger Robert som jobbat många år i södra Sverige.
– Där nere har jag sett många nya koncept växa fram och jag har mycket idéer i bagaget. Vi vill även jobba mycket med bra service. Vår grej är att göra folk nöjda.

Kontinuitet
The Nova kommer att ha öppet varje fredag (18 år) och lördag (23 år).
– Det kommer att vara kontinuitet. Du vet alltid att det är öppet och vad som gäller varje fredag och lördag. Sedan kommer vi naturligtvis krydda med artister och DJ ibland, säger Samir.

Varför ska man komma till er?
– Det är härlig miljö, trevliga människor, bra musik. Och så är det bra utbud och schyssta priser i baren. Vi siktar på att ha de bästa priserna i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons