Annons
SKELLEFTEÅ Nu blir det nattklubbskvällar varje helg.">

Verandan satsar vidare

class="alignnone size-full wp-image-8911" title="Verandan by night" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2012/01/Verandan-by-night-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="278"/> SKELLEFTEÅ Nu blir det nattklubbskvällar varje helg.

Annons

SKELLEFTEÅ Nu blir det nattklubbskvällar varje helg.

I höstas startade Stadshotellet och Verandan, på prov, några nattklubbskvällar för att ta reda på om det fanns utrymme för ett ställe till. Satsningen slog väldigt väl ut och nu storsatsar man på verandan på nattklubbskvällar varje helg fram till sommaren.

– Vi såg i höstas att det fanns en efterfrågan efter nattklubbskvällar i Skellefteå, så därför fortsätter vi med detta nu under våren, säger Johanna Edlund på Stadshotellet och fortsätter.

– Nu kommer vi ha en bättre kontinuitet, samt jobba med två ålderskategorier, nämligen 20år respektive 27år.

Blir det öppet varje helgkväll?

– Vi kommer att ha öppet varje lördag i månaden med 20års åldersgräns, förutom löningshelgerna, då blir det 20 år på fredagar och 27+ på lördagar, berättar Johanna.

Kommer det hända något speciellt under dessa kvällar?

– Vi kommer bland annat att erbjuda liveband under 27+kvällarna och grym nattklubb under lördagarna, meddelar Johanna.

Satsningen börjar redan nu i helgen och då erbjuder man nattklubb för 20+publiken med Skellefteås mest rutinerade dj, Fredrik ”Bullen” Stenlund, på fredagkväll. Och på lördagen ser man till att alla som passerat den sköna åldern 27 ska få skaka loss till countrybandet från Skellefteå, Ben Carbine and the 18-wheelers. Man erbjuder även denna kväll nattklubb med DJ Fredrik Stenlund.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons