Annons

Veggofolket?

Annons

Såg att gode bloggkollegan Erik skrivit om den där GILLA-knappen som finns på alla sidor på Megafonen.
Den är, om du inte sett den redan, längst ner där inlägget slutar och klickar man där så syns en liten siffra i högra hörnet av inlägget.
Jag har, precis som Erik, en besöksstatistik som säger att det är inne en hel drös med folk varje dag och läser, men det är knappt nån som klickar på GILLA. Att ni inte kommenterar det förstår jag. Matnördar gör sällan det har jag kommit fram till, så ni är alla ursäktade, hehe.
Då börjar jag fundera på
VAD är det ni gillar?
VAD vill ni jag ska skriva om?

Jag kollade lite under mina kategorier och har sett att tex mina vegetariska recept får flest GILLA-klick av er. Jag kör med en helt och hållet ”icke-Gallup-undersökning” och drar alla över en kam och förutsätter helt kallt att det är Veggofolket som är duktigast på att klicka GILLA på inlägg som de verkligen gillar.
Ni kommer att få en bra belöning för detta Veggofolket! Idag käkar vi vegetariska Ricottabiffar och NI ska få receptet!

Nu menar jag inte att man ska GILLA om man verkligen inte gör det, men bjud till med ett klick om du gör det så jag får lite feedback i alla fall.
Måste bara kolla om ni är med (svettas lite nu).
Går det för sig att GILLA idag även om du inte GILLAr det här inlägget?
Instruktioner följer nedan.
klicka hos Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons