Annons
SKELLEFTEÅ ”Snacket gick om att vi bara skulle klara oss sex månader. Skönt att sitta här två år senare”, säger Joel, en av de som driver Mollys.">

Mollys firar två år i helgen

href="http://www.megafonen.nu/noje/mollys-firar-tva-ar-ikvall/" target="_self"> SKELLEFTEÅ ”Snacket gick om att vi bara skulle klara oss sex månader. Skönt att sitta här två år senare”, säger Joel, en av de som driver Mollys.

Annons


Joel, Emma och Tobias Norrfors. Foto: Magnus Lindkvist

SKELLEFTEÅ ”Snacket gick om att vi bara skulle klara oss sex månader. Skönt att sitta här två år senare”

Mollys öppnade i början av 2010 i lokalen där ett flertal tidigare aktörer tvingats slänga in handduken, tre våningar under markplan.
– Vi visste att det skulle bli en utmaning, säger Emma Norrfors, ett av de tre syskon som driver nattklubben.
– Snacket var att ”Ge dem sex månader, sen är det god natt…”. Det är skönt att sitta här nu två år senare, säger Joel.

Företagsfester
Ett av verktygen för att de har lyckats skapa sig ett bra varumärke i Skellefteå är att de satsade på middagsshower till en början.
– Vi kände att vi var tvunget att ha något annat än nattklubb för att lyckas. Vi satte ihop en cabaret, tog hit coverband och stand up. Det blev mycket fokus på företagsfester, jag tror att vi hade ett 100-tal företag här… Det blev lite av vår nisch, säger Tobias.

”Hade problem”
Men nu har de gått från företagsarrangemangen och inriktat sig mer på nattklubbsupplevelsen.
– Vi hade problem med nattklubbsgrejen första året. Kanske var det att vi hade 18 år varje kväll. Vi ville att nöjesutbudet skulle avgöra publiken och inte åldersgränsen, men det kanske blev förvirrande, säger Joel.
– Då började vi nischa kvällarna mer med ett antal koncept som Club 40, kvällar för 18-åringar och 27-åringar, säger Tobias.

Slut förköp
Och nu har de verkligen lyckats med mycket folk de flesta fredag- och lördagskvällar. Mollys har blivit kända i Skellefteå för att ta hit DJ:s utifrån och andra artister som skapar bra stämning på dansgolvet.
– Till och med januari har varit bra i år som annars brukar vara en död månad, säger Tobias.
Och nu ikväll, fredag, firar de två år med ett fullsatt Mollys. Förköpsbiljetterna till Nause spelning är helt slut – men det går att komma in även om man inte har förköp.
– Vi släpper ett antal biljetter vid dörren när vi öppnar klockan 21, men se till att vara där i tid för de lär gå åt, säger Tobias.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons