Annons
Annons

Gårdagens

Annons MOBILE TOP

Vi fortsätter matintaget med våra vänner. Nu är det ju Trettondagshelgen.
Jag älskar att äta 3 rätter och det behöver inte alltid vara lyxiga råvaror bara de är bra.

Förrätt:
Chêvretoast på surdegsbaguette med saltrostade coctailtomater på kvist, lufttorkad Coppa samt rostade pumpafrön.
Varmrätt:
Karamelliserade revbensspjäll med Svartvinbärsglace, pressad potatis samt krispig grönsallad med cantaloupemelon och ädelostcreme.
Efterrätt:
Chokladfondant med vaniljglass och blodapelsinsallad.

Ja, det var gott!

I eftermiddag kommer våra goda vänner från Umeå hit och ska stanna över natten med sina fyra barn. Det är bara att ladda om och tänka ut nån mat vi ska äta.
Det blir mest troligt nån kyckling i ugnen som jag sa tidigare i veckan och kanske bara färdigköpt hallonsorbet till efterrätt eller så. Jag känner mig sugen på nåt starkt med chili och kanske vitlöksaioli till eller liknande. Hur som helst-
I will blog it.
På lördag är vi bortbjudna på middag, härligt!

Annons
Annons
Annons
Annons