Annons

Det snöar!!

Annons

Hoppas innerligt att det ligger kvar!
Jag är sjukt less på plusgrader, grått och trist ute och framför allt smutsen som blir både ute och inne med för den delen. Inte roligt alls.

Snö 111204

Bakom huset i ena hörnet av gården har vi en eldstad. Det är här jag vill ha min barbecue sen när jag får tid och råd att bygga en. Just nu såg det ju inte så trevligt ut ser jag..

Snö 111204

Men snöar det gör det!
Börjar däremot misstänka att yngsta medlemmen i familjen har vattkoppor.. Hon har haft feber sen förra onsdagen och i förrgår kom en liten blåsa som nu är 4 små blåsor i en liten grupp. Tandköttet är ordentligt svullet och hon kan knappt äta så ont är det.
Men energin börjar komma tillbaka!

Vi ska till VC idag och kolla vad det är hon har. Att vara hemma från jobbet så lång tid är också mycket stressande och man känner sig ju inte heller som väldens bästa mor när man känner sig stressad över att vara hemma med sjuka barn. De är ju sjuka då och då och så är det bara. Och hon vill inget annat än på förskolan på morgonen och blir ledsen då hon inser att det blir ännu en dag utan kompisarna.
Håhåjaja.

Kanske dags att lägga ut lite recept idag på mat?
Jag har lite på lager.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons