Annons
SKELLEFTEÅ Klubb Mayhem får tungt besök på fredagkväll.">

Terrortory gästar Coasters

class="alignnone size-full wp-image-8228" title="terrortory" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/11/terror-bild-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="238"/> SKELLEFTEÅ Klubb Mayhem får tungt besök på fredagkväll.

Annons


Foto: Emil Nyström

SKELLEFTEÅ Klubb Mayhem får tungt besök på fredagkväll.

För några veckor sedan hade Coasters premiär för ett nytt klubb-koncept, som heter Klubb Mayhem. Denna klubb riktar sig till de som gillar riktigt tung dödsmetal och trashmetal.

– Vi hade fullt hus från början till slut och det var grym stämning hela kvällen, berättar Peter Melender, delägare på Coasters.

Denna kväll kommer man att få se bandet terrortory live på scenen. De släpper nämligen sin debutplatta ”The seed left behind”, nu i dagarna, och ska nu ut på en turné. Första stoppet blir att göra en releasefest på Coasters och Klubb Mayhem.

Bandet drar igång runt klockan 21.00 och kommer att kompletteras av kvällen DJ, som kommer att lira musik i den tyngre skolan. Det kostar endast 60:- att ta sig in denna kväll, och få en tung musikupplevelse. Se till att komma i tid för att få en plats i minglet.

www.terrortory.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons