Annons

Skyltsöndag i Skellefteå

Annons

Bjöd på ingen snö, plusgrader men en hel del mys.
Klicka på bilderna för att se dem lite större!

Skyltsöndag 111127

Barnen dansade på torget, hur söta som helst trots lite förvirring emellanåt.
Det grillades hamburgare och shoppades glögg, pepparkakor och handarbeten.
Två renar (eller var det fler) fanns på plats för barnens skull antar jag för alla vuxna jag känner hatar renar utom när de ligger i frysen. Renen på bilden passade på att släppa en stor hög med bajs som ingen tog upp och som jag så lämpligt trampade i. Kul. Renjä–l.
Inne i lappkåtan kunde man sitta och äta, dricka kaffe och värma sig lite. Det mesta myset var hemma med goda vänner, mycket fika och både kaffe och glögg.
Senare på eftermiddagen snöade det så nu ligger ett vitt litet täcke med snö på marken och hela nsta vecka ska det vara plusgrader.

Skyltsöndag 111127

Det här är en mycket ovanligt och konstig november.
I torsdags tror jag det var, så dödade jag en geting inne. Mina rödbetor är fortfarande i jorden och går att skörda, kryddlandet har börjat om att växa, gräset är grönare än i september, det är mer sand och skit inne än nånsin, i rabatten står nyutslagna penseér och min kollega skördade nyutslagna salladsblad förra veckan. Sjukt.
Det enda bra är man slipper skotta, men det är också allt.
Jag önskar mig riktig vinter nu!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons