Annons
SKELLEFTEÅ Danstillståndet har gått ut - "Olyckligt misstag från vår sida"">

Mollys har stängt i helgen

href="http://www.megafonen.nu/noje/mollys-stanger-i-helgen/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Danstillståndet har gått ut - "Olyckligt misstag från vår sida"

Annons

SKELLEFTEÅ Danstillståndet har gått ut – ”Olyckligt misstag från vår sida”

Så här skriver de i ett pressmeddelande:

”Vi på Mollys har idag blivit hastigt och oväntat upplysta om att vårt danstillstånd har gått ut. Det påverkar direkt vår verksamhet då hela vår affärsidé bygger på att erbjuda Skellefteborna en underhållande nattklubb där dansgolvet står i fokus.

Som ni kanske förstår är det här inget drömscenario då vi istället hade sett fram emot en festlig och fullsatt löningshelg på Mollys med två efterlängtade koncept. Vi har gjort allt i vår makt för att lösa problemet under dagen, men tyvärr har vi tiden emot oss.

För att undvika spekulationer och ”snack på stan” vill vi spela med öppna kort och på det här sättet gå ut till ev. gäster i helgen och meddela vad som gäller. Det finns verkligen ingen vinning för oss i att försöka mygla med ett danstillstånd, utan det som har hänt är ett rent och till 100% olyckligt misstag från vår sida.
Vi förstår att många som laddat för festligheter hos oss i helgen blir väldigt besvikna av att höra det här. Vi ber oerhört mycket om ursäkt och hoppas att vi inte har missbrukat ert förtroende för gott. Vi hoppas att våra krogkollegor på stan tar emot er istället och att ni på så vis får en festlig avslutning på veckan ändå! Skellefteå har mycket att erbjuda även om vissa hävdar motsatsen.

Vi skulle kunna ha öppet utan dans, men som vi poängterade ovan, Mollys handlar till stora delar om ett levande dansgolv så det skulle kännas fel. Vi kommer istället jobba stenhårt för att vara på banan igen nästa helg!
Återigen, vi ber hemskt mycket om ursäkt till våra gäster!”

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons