Annons
SKELLEFTEÅ Tony har koll på all musik inom urban-gengern.">

Legend till mollys i helgen

href="http://www.megafonen.nu/noje/club-repeat-kommer-tillbaka/"> SKELLEFTEÅ Tony har koll på all musik inom urban-gengern.

Annons

SKELLEFTEÅ Tony har koll på all musik inom urban-gengern.

Under några månader har man på Mollys satsat på att ta hit duktiga Dj:s och artister, inom Urban genern. Vilket innebär musikstilar som fet hiphop, rap, dancehall med mera. Nu på fredag gör man det igen, och bjuder upp till fest med DJ legenden Tony Zoulias. Tony Zoulias var musikchef på Z-TV i över 10 år, medlem i grammisjuryn och resident Dj på både Berns och Spybar i Stockholm. Tony har spelat med alla från Chemical Brothers till DJ Eleven och håller Stockholms musikliv i sin hand.

– Tony var min egen förebild inom DJ-yrket, när jag själv började spela skivor i yngre dagar, berättar Tobias, delägare i mollys.

Dan Wiklander från Umeå kommer att agera warm-up DJ till Tony. Han kommer att värma upp med sköna feta urban-beats inför det som komma skall.

Hur har det då gått med Er satsning med Urban Club?

– Vi startade i våras och det var lite svagt intresse från början, men nu har det verkligen fått fart, berättar Tobias och fortsätter.

– Vår senaste urban club var med den hetaste artisten, just nu, Daniel Adams Ray, bakom skivspelarna. Tillsammans med sina vänner skapade de ett mäktigt tryck på dansgolvet och hela mollys kokade.

På fredag händer det allstå igen, och då har man satt åldersgränsen till 18år och uppåt.

– De som var med på den superlyckade kvällen med Daniel adams ray, kommer att ha lika kul denna kväll med Tony, konstaterar Tobias.

Annons
Annons
Annons
Annons