Annons
SKELLEFTEÅ Stämningen var kanon under hela kvällen på parken.">

Fullsatt på Folkparken

class="alignnone size-full wp-image-8328" title="Kapten röd" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/11/start-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="250"/> SKELLEFTEÅ Stämningen var kanon under hela kvällen på parken.

Annons

Foto: Ludwig Eriksson

SKELLEFTEÅ Stämningen var kanon under hela kvällen på parken.

Igår var det första premiärgiget för arrangörerna bakom projektet Scenen. Detta projekt handlar om att lyfta den livescen som har saknats under ett tag i Skellefteå.

Först ut var den okrönte reaggekungen, Kapten Röd, från Göteborg. Han drog fullt hus igår på Folkparken. Det var så härligt och se denna glada stämning som spred sig i lokalen, och den brast i total lycka bland publikhavet då Kapten Röd entrade scenen. Härligt var det också att se den varierad åldern på kvällens besökare.

Kvällen ramades in med ett DJ-kollektiv från Umeå, Northen tactics, som skapade god stämning på dansgolvet före och efter konserten.

Denna satsningen är helt rätt och nu hoppas jag dessa grabbar bakom scenen kan fortsätta att leverera bra liveakter till Skellefteå i fortsättningen. Med detta vilja jag säga ett stort lycka till, till grabbarna Ludwig Eriksson och Simon Nilsson, bakom projektet, och hela deras entourage.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons