Annons
SKELLEFTEÅ Stadshotellet fortsätter med nattklubb.">

Verandan öppet i helgen

class="alignnone size-full wp-image-7808" title="Verandan, Stadshotellet" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/verandan.jpg" alt="" width="468" height="121"/> SKELLEFTEÅ Stadshotellet fortsätter med nattklubb.

Annons

SKELLEFTEÅ Stadshotellet fortsätter med nattklubb.

Nu står det klart att det blir en fortsättning under hösten med nattklubbskvällar på Stadshotellet. Efter en lyckad smygpremiär för två lördagar sedan har man nu planerat enda fram till jul.

– Vi är jättenöjda med smygpremiären och har nu beslutat och även planerat in nattklubbskvällar fram till jul, säger Håkan Persson, som är källarmästare på Stadshotellet.

Nu till helgen

– Vi öppnar upp redan nu till helgen med nattklubb både fredag och lördag från 23års ålder, berättar Håkan och fortsätter:

– På fredag kommer vi att öppna upp för nattklubb med tanke på att det är Ladies night i Skellefteå, och att vi har fullbokat på båda våra hotell.

Den 15 oktober kommer verandan få besök av Artisten Patrik Ölund, som kommer att underhålla gästerna. Nattklubb från 23 års ålder kommer det att vara efter klockan 22.00.

Oktoberfest

Den 29 oktober kommer det att anordnas med en stor oktoberfest på verandan med liveband och special-öl från Tyskland. Mer information kommer att komma om denna kväll senare.

Den 5:e och 12:e november kommer det att anordnas nattklubb på Stadshotellet.

Julcabaré med julbord och nattklubb

Under början av december kommer man att ordna några showkvällar med julbord och cabaréartister som showar under middagen. Efter maten och showen så öppnar man upp för övriga gäster och sparkar igång nattklubben från 23 års ålder. Den 3:e december kommer det att en kväll för de som har passerat åldern 27+. Denna kväll dukar man även upp ett stort julbord och bjuder på jazzunderhållning.

Afterwork

För er som är sugna på afterwork på fredagar efter jobbet mellan klockan 17-21 så är ni välkomna att hugga in på en stor buffé som serveras för 125:-. Kvällens dryck kommer också att finnas, för 30:-.  Det kommer även att bjudas på trubadurunderhållning under middagen. Den 14/10 är det ingen afterwork.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons