Annons
SKELLEFTEÅ På vintergatan kommer ett high heel race att avgöras.">

Vem vinner på lördag?

class="alignnone size-full wp-image-7570" title="High heel" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/09/klackar-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="312"/> SKELLEFTEÅ På vintergatan kommer ett high heel race att avgöras.

Annons

SKELLEFTEÅ På vintergatan kommer ett high heel race att avgöras.

Ja du läste rätt. På lördag kommer ett high heel race att avgöras, på Vintergatans köpcentrum. Men det blir på ett lite annorlunda sätt. Egentligen är det ett lopp med flera hundratals deltagande tjejer, som kämpar om segern. Och på fötterna har de ett par höga klackeskor.

Detta arrangemang anordnas, för första gången i Skellefteå, av Destination Skellefteå och Vintergatans köpcentrum. Det kommer även att bjudas på sminktips, visning av smycken, skovisning och andra trevligheter.

– Ja det är första gången det anordnas en sådan här tävling i Skellefteå, och det ska bli jättekul att få bjuda skellefteborna på lite trevligheter inne i city, säger Maria Rautio från Destination Skellefteå.

– Det är jätteroligt att det händer nått annorlunda på stan och det hoppas vi att shoppinggästerna ska uppskatta extra mycket just nu på lördag, säger Sonia Sjögren på Vintergatan.

Tävlingen 

Så här kommer det att fungera.

Det är anmälan på plats, från klockan 11.00.
Tävlingen startar klockan 13.00, inne på Vintergatan.
Alla, över 18år, är välkomna att deltaga.
För att få delta måste man ha minst 8 centimeters klackar. (Mätning kommer att ske på plats)

Själva tävlingen går ut på att balansera en bricka fylld med glas och dryck, servera alla borden inne på vintergatan på snabbast tid och sedan gå i mål.

Priser man kan vinna är bland annat showbiljetter till Ladies night på Skellefteå kraft Arena, den 7:e oktober.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons