Annons

Tystnad råder!

Annons

Vilken usel bloggare jag blev då!
Passar på att skriva en rad när ingen är vaken och sliter i mig. Jag är precis på väg till jobbet på 5 minuter.
Som det märks väldigt väl på bloggen så har jag börjat jobba igen efter min föräldraledighet. Det är inte meningen att det ska vara så här ödsligt här, men eftersom jag börjat på nytt jobb så blev det just så att jag har inte haft tid att blogga och igår när jag var ledig så bara njöt jag av det.
Vi åkte ut i skogen och plockade svamp hela familjen tillsammans med några vänner. Vi hittade Karl Johan (nu börjar de vara på sluttampen?) massor med olika soppar men plockade Tegelsopp och så hittade vi lite Golitmusseron.
Allt är förvällt och i kylen, inte frysen, så Leif -Risotton kommer. Gäller bara att få tillfälle att göra de nån dag.

Jag lovar ändå bättring, återkommer med inlägg och recept ikväll.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons