Annons
SKELLEFTEÅ Nu på fredag startar Allstar en karaokepub i bakfickan.">

Karaokefest på Allstar

class="alignnone size-full wp-image-7610" title="karaoke" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/09/karaoke-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="264"/> SKELLEFTEÅ Nu på fredag startar Allstar en karaokepub i bakfickan.

Annons

SKELLEFTEÅ Nu på fredag startar Allstar en karaokepub i bakfickan.

Allstar Skellefteå består idag av en sportbar med massa härlig livesänd sport, samt nattklubb med dansgolv på fredag- och lördagkvällar. Nu utökar man sitt utbud med en karaokepub i bakfickan.

– Vi kommer att göra en satsning på karaoke fram till jul, för att sedan utvärdera satsningen, och förhoppningen är att fortsätta, säger William, delägare av Allstar.

Hur kommer upplägget att se ut?

– Vi kommer att köra karaoke endast på fredagar, mellan 20.00 – 24.00, i bakfickan, berättar William, och fortsätter.

– Dansgolvet och nattklubben kommer inte att påverkas på fredagar, utan det kommer att fortsätta som vanligt.

Tävling för de som vill

Givetvis så är det fritt fram att komma och greppa micken och sjunga en liten önskelåt, men det kommer också att vara en tävling för de som vill och vågar. Varje fredagkväll kommer en vinnare att koras, för att sedan delta i finalen den 16:e December i bakfikan på Allstar. Ett fint pris kommer att tilldelas den som vinner hela tävlingen.

Missa inte premiären på fredag, och tiden för karaokepuben är alltså mellan 20.00 – 24.00, platsen är bakfickan på Allstar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons