Annons
SKELLEFTEÅ Helena ser framemot en glammig kväll på CK.">

Stor mingelfest på CK

class="alignnone size-full wp-image-7375" title="Helena Sundberg Citykompaniet" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/08/468_helena_ck.jpg" alt="" width="468" height="281"/> SKELLEFTEÅ Helena ser framemot en glammig kväll på CK.

Annons

SKELLEFTEÅ Helena ser framemot en glammig kväll på CK.

I våras utsågs Citykompaniet till Sveriges populäraste galleria, av branschtidningen Market. Detta ska nu firas tillsammans med Skellefteborna.

Lördagen den 10 september kommer CK att klä sig i sin allra mest eleganta kostym, och du som kund har möjligheten att få vara med på festligheterna.

– Vi vill fira detta pris tillsammans med våra vänner, medarbetare, samarbetspartners och givetvis våra kunder, säger Helena Sundberg, centrumledare på CK och fortsätter.

– För det är faktiskt alla skelleftebor som under åren hjälpt oss på CK att bli Skellefteås hjärta, mötesplatsen där stans invånare träffas och trivs.

Vad är då tanken med kvällen?

– Detta kommer inte att bli en vanlig utekväll, utan vi vill bjuda på en spektakulär underhållning och en upplevelse utöver en vanlig utekväll, berättar Helena och fortsätter.

– Vi vill skapa ett stort mingelevent där vi även kommer att bjuda på en spektakulär modeshow. Detta är ingen vanlig modevisningen utan den är lite mer extravagant och annorlunda än vanligt.

Mi Ridell

Skådespelerskan Mi Ridell är kvällens värd. Hon kommer bland annat att berätta om historien ”Från Domus till Citykompaniet 2011”. Hon ska berätta och visa på den resa som CK har gjort och vad den betyder för Skellefteå.

Mingelfest

Från att vara ett köpcenter dagtid, byter nu CK skepnad för en kväll.

– Vi vill som sagt bjuda på en mingelfest utöver det vanliga, inne på CK, säger Helena och fortsätter.

– Vi kommer att rulla ut den röda mattan och har mingelfotografer, kvällen till ära. CK kommer att ljussättas och fyllas med sittplatser, ståbord och barer. Vi bjuder på snittar och välkomstbubbel. Allt detta ska göras för att få den ultimata mingelfest-stämningen.

Loungestämning

Kvällens DJ kommer att fokusera på att bjuda alla gäster på skön pulserande loungemusik. Detta innebär att det inte kommer att finnas något dansgolv. Med denna loungemusik ska man kunna känna igen sig, minglandes, i vilken storstadspulserande bar som helst.

Dresscode

På de flesta större tillställningar har man oftast en dresscode, och det kommer även denna fest att ha. Kvällens dresscode är svart.

Innebär detta att man måste komma i kostym eller kavaj?

– Nej, vi vill att man ska komma i kläder man trivs i på festligheter, som är svarta. Vill man ha kostym eller kavaj, så får man givetvis ha det, men det är inget krav. Det kommer att bli en cool effekt med ett svart folkhav mot den belysning och show vi kommer att ha, säger Helena.

Så vill du passa på att mingla i Sveriges populäraste galleria, så ska du se till att komma i tid och inte missa de överraskningar CK kommer att bjuda på, denna kväll.

Den 10 september kl. 20:00 – 01:00
Ålder: 20 år (född 1991)
Klädsel: Svart

Biljetterna köper du på Esprit från 25 augusti. Pris 200 kr

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons