Annons
SKELLEFTEÅ Stockholmskillarna laddar på för fullt med nya nöjen.">

Toxicbar är tillbaka i stan

class="alignnone size-full wp-image-4408" title="Toxicbar" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/01/Toxicbar-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="206"/> SKELLEFTEÅ Stockholmskillarna laddar på för fullt med nya nöjen.

Annons

SKELLEFTEÅ Stockholmskillarna laddar på för fullt med nya nöjen.

Sist de var här i Skellefteå var det vinter/vår, nu har de bestämt sig för att komma tillbaka på månadsbasis från och med September.

Berätta lite om vad som kommer att hända nu i september?

– Vi kommer att bjuda på ett stort houseparty, på folkparken, med DJ Alex Moreno, som har varit warm up till bland andra Dj Tiesto och Eric Prydz. Alex har verkligen fått vara med och utvecklats bland de stora killarna ute i världen, säger David från toxicbar.

Är det nån fler som dyker upp?

– Vi kommer även att ha den lokala DJ:n Robbin ågren, som kommer att vara warm up till Alex, säger David och fortsätter.

– Det känns kul att få jobba med duktiga lokala dj:s också, Robbin är en av de vi gillar att jobba med för att han är så duktig.

Hur kommer det se ut framöver med fler events, från toxicbar?

– Vi kommer som sagt att köra på månadsbasis från och med nu i september, så vi vill hjälpa till att förse Skellefteå med ännu mer nöjesutbud, berättar David.

Hur känns det då att komma tillbaka till Skellefteå igen?

– Det känns superkul att vara tillbaka i Skellefteå, vi har faktiskt saknat Skellefteå väldigt mycket, säger David och fortsätter.

– Nu kommer vi att hålla oss kvar i Skellefteå och se till att de nöjestörstande Skellefteborna får ännu ett ställe att gå på.

Förköp kommer att finnas från och med måndag den 29/8 på t-shirt store inne på CK.

Toxicbar 9:e september
Plats: Folkparken
kl. 22.00-02.00
Ålder: 18år 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons