Annons
SKELLEFTEÅ Istället för semester så ångar ägarna på i sommar.">

Mollys tar över taktpinnen

href="http://www.megafonen.nu/noje/sugen-pa-nagot-gott/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Istället för semester så ångar ägarna på i sommar.

Annons

SKELLEFTEÅ Istället för semester så ångar ägarna på i sommar.

Varje sommar så brukar Mollysgänget ta semester, men i år är det andra bullar som gäller. På korttid har de ställt om från att vara lediga till att bedriva nattklubbsverksamhet tre kvällar i veckan i sommar.

Hur kommer det sig att ni har tänkt om?

– När vi fick höra att stadshotellet inte skulle köra nån satsningen, som var planerad, så tyckte vi att  det var dags att göra nått åt saken, berättar Tobias Norrfors, delägare på Mollys, och fortsätter.

– Det finns ett enormt sug efter nattklubbsverksamhet i Skellefteå just nu, och skulle inte vi ha tagit tag i taktpinnen, så skulle vi inte haft mycket nattklubb i sommar i Skellefteå.

Trots få dagar av planering, så har ni nu fått ihop en fulltecknad juli?

– Jajamen, vi har ringt och jagat och samlat kraft för att köra en grym juli månad, säger Norrfors. och fortsätter.

– Vi är stolta att kunna få presentera öppet hus mellan Mollys och allstar varje onsdag i Juli, med åldern 18år.

Golden club och Trästock

– Nu till helgen bjuder vi på ett kärt återbesök i dj-båset, nämligen legenden Per Fällman, som kommer hem och gör en efterlängtad comeback igen, berättar Norrfors och fortsätter.

– På lördagkväll så har vi ett samarbete med trästockfestivalen, där vi har bjudit in till ”förfesten” . De kommer med DJ:s och liveband som kommer att spela under kvällen.

Vad kommer ni att erbjuda under trästockhelgen?

– Vi kommer tyvärr att måsta ha stängt då, eftersom att detta är den enda helgen vi har svårt få ihop personal att jobba, berättar Norrfors och fortsätter.

– Känner ni någon eller vet ni av nån som vill eller kan jobba inom nattklubbssvängen, så får man gärna höra av sig till oss. Mer info om detta finner ni på vår hemsida.

Sista helgen i Juli

– Under fredagen så kommer det succébetonade konceptet ”according to” tillbaka. Denna gång med Hemma sonen Robbin Ågren, som rattar på, berättar Norrfors och fortsätter.

– Under lördagskvällen så kommer vi att kör en efterlängtad ”full house party” med allstar och ålder 20+ på dörren.

Hur ser augusti månad ut?

– Vi håller på och har hållt på ett tag, med att boka upp ett antal DJ:s från olika städer i Sverige. bland annat Stockholm, Luleå, Umeå och några fler orter, avslöjar Norrfors och fortsätter.

– Vi håller även att titta på lite livemusik under augusti också, men där är vi inte lika långt gånga.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons