Annons
SKELLEFTEÅ Nästa helg får ni göra er bekanta med denna DJ.">

”måste dansa” är tillbaka

href="http://www.megafonen.nu/category/vimmel/"> SKELLEFTEÅ Nästa helg får ni göra er bekanta med denna DJ.

Annons

SKELLEFTEÅ Nästa helg får ni göra er bekanta med denna DJ.

Mollys är väldigt glada över att kunna presentera ännu en omgång av den ofantligt uppskattade klubben ”Måste Dansa”. När den första Måste Dansa-kvällen ägde rum i maj ringlade kön längre på torget än den nånsin gjort under vår tid på Mollys.

Precis som förra gången är det Soheil Honarmand som står bakom spakarna.

– Vi har känt Soheil i många år och är väldigt glada över att kunna göra något tillsammans med honom. Hans idéer och energi tar aldrig slut, konstaterar Tobias Norrfors på Mollys.

– Även denna gång kommer det bjudas på överraskningar, men vi kan avslöja redan nu att en av Sveriges mest framgångsrika DJ:s inom Urbangenren kommer stå på scenen. Vi pratar naturligtvis om DJ Quality från Stockholm, berättar Tobias och fortsätter.

– Hans spelning på Mollys ser dessutom ut att bli en av de sista chanserna att uppleva honom i DJ-båset innan han tar klivet in i studion för att satsa stenhårt på att producera musik.

Känna pulsen
– Vi ska givetvis fortsätta från vårt förra event som blev helt magiskt, berättar Soheil och fortsätter.

– Vi ska fortsätta att leverera puls och musik, som gör att du måste dansa.

– Som vi redan nämt så är det DJ Quality som ska stå bakom spakarna, och spela skön pulserande musik, berättar Soheil och fortsätter.

– Han kommer även att ha med sig utrustning för att spela videos, på alla skärmar i lokalen, som ska höja stämningen lite extra under kvällen.

Blir det en ny promovideo inför eventet?

– Vi hoppas att vi hinner det. Det är mycket som ska stämma in för att vi ska hinna klart, men vi hoppas att det blir klart i början på nästa vecka, säger Soheil.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons