Annons
SKELLEFTEÅ Ingen semesterklubb på stadshotellet i sommar.">

Ingen nattklubb i sommar

class="alignnone size-full wp-image-1848" title="Stadshotellet" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/05/statt.jpg" alt="" width="468" height="190"/> SKELLEFTEÅ Ingen semesterklubb på stadshotellet i sommar.

Annons

SKELLEFTEÅ Ingen Semesterklubb på stadshotellet i sommar.

Tidigt i våras kunde Megafonen berätta att Stadshotellets nya ägare skulle satsa ordentligt på nattklubbslivet i Skellefteå under sommaren. Men efter en lång dialog under måndagen, tillsammans med arrangörerna av semesterklubben, så har man beslutat att inte köra det tilltänkta konceptet i sommar.

– Vi har verkligen försökt att hitta en lösning på denna sommarsatsning, säger Robert Sjölund VD på Pite havsbad och fortsätter. Tyvärr har byggnationerna dragit ut på tiden och byggarna har fått jobba övertid för att vi skulle försöka vara klara.

Från Semesterklubbenssida tycker man att detta är tråkigt.

– Ja vi tycker att detta är riktigt tråkigt, speciellt för kroggästerna, säger Mattias Eklund, en av arrangörerna till semesterklubben.

Går det inte att nyttja delar av lokalerna för drift i sommar?

– Vi har tittat på det också, men vi kommer fram till att det är bättre att få bygga klart och sedan öppna upp hela huset och erbjuda god service från första start, säger Sjölund.

– Vi håller helt klart med, vi vill att våra gäster som kommer på våra arrangemang ska känna att man får en skön upplevelse, samt att servicenivån ska vara på topp, berättar Eklund.

Hur ser den närmaste framtiden ut?

– För oss på hotellet så ska vi göra klart hela huset för att sedan dra igång fullt ut med olika nöjessatsningar i höst, berättar Sjölund.

– Vi på Semesterklubben letar förfullt efter en ny ersättningslokal, för att kunna vara i drift inom kort, berättar Eklund och fortsätter.

– Det är mycket som ska stämma in på kort tid, men vi hoppas att vi kan hitta en lösning för de nöjessugna skellefteborna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons