Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-15/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 18.

Jonas Lindgren, 23, Skellefteå

– I helgen ska jag fara på bodaborg med några vänner är det tänkt, fredag eller lördag. Sedan kan det även bli bio skulle vilja se RIO i 3D. Övrigt blir det väll rätt lugnt.


Susanne Sue Johansson, 31, Skellefteå

– På fredag far jag till Mallis Alcudia i en vecka 😀 och bara njuta i solstolen med en paraplydrink i handen 😛


Niklas Hällgren, 23, Skellefteå

– Fredag är ännu oklar men brukar alltid komma upp något kul med vänner eller liknande, om inte annat får man improvisera lite.

– Lördag däremot då är det grillfest hemma hos Jigga i lövånger som gäller, det kan tänkas glida ner både en två och tre stora starka

– Söndag återhämtningsdag som man avslutar med innebandy på kvällen före man hamnar i sängläge


Anna Stenlund, 21, Skellefteå

– Min fredag är än så länge helt oplanerad, men jag hoppas på bra väder, grill och härligt umgänge!

– På lördag beger jag mig upp till Luleå för att hälsa på en kompis som pluggar där. Vi ska först ta oss an ett 2 timmar långt Zumba-pass på dagen, och på kvällen hänger jag med och gästar hennes klassfest!

– På söndag åker jag tillbaka till Skellefteå. Kan möjligtvis bli jobb på kvällen, om inte det så blir det mys med killen och hunden!


Nathalie Eriksson, 21 år, Skellefteå

– På fredag fyller min pojkvän år så det ska självklart firas med en massa tårta och presenter. Vad som händer på kvällen blir en överraskning så det kan jag ju inte skriva här 😉

– På lördag hoppas jag att det är fint väder för isåfall drar vi ut till stugan för att sola, grilla korv och mysa på dagen. På kvällen har två tjejkompisar slagit ihop sina 20-årsfester till en ”40-årsfest”. Destination är tyvärr hemlig då dom inte är speciellt sugna på att oinbjudna ska dyka upp.

– På söndag då? Förmodligen rätt slö och bakis efter lördagens alkoholhaltiga drycker så det blir väl att ta det lugnt som alla andra söndagar. Ladda inför kommande arbetsvecka helt enkelt!Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons