Annons

Ditten och datten

Annons

Idag hade ”de” rätt. ”De sa att det skulle regna klockan 14.oo och det gjorde det. Det började faktiskt regna här precis klockan två som både yr.no klart.se och smhi.se hade förutspått.
Det är ju inte alltför ofta de har rätt hela högen på samma gång, eller ens nån gång.
Nu säger de att det blir sol imorrn  så då litar jag på det!

Kände mig helt oinspirerad idag.
Jag hade köpt massa köttfärs så jag gjorde för andra gången inom loppet av några dagar bara, tacokötttfärs i tortillabröd. Går väl an men jag är inte superförtjust i det för det första och för det andra så kan man ju göra sjukt mycket gott med köttfärs bara man ids. Var på G att snöra ihop såna riktiga turkiska Piroger men se då hade jag ingen jäst hemma. Otur va?  😉

Grillade fläskkarré igår och det var riktigt dåligt med.
Eller inte smaken, den var god. Men jag bara kan inte med att äta karré i såna tjocka skivor. Det spelar inte nån roll om smaken är god, jag får sitta och skära och pilla och peta bort halva maten innan jag kan äta. Nä huuh, av karré gör jag hellre andra saker men jag tänkte göra nåt snabbt bara så det var därför. Couscous-salladen som vi hade till var riktigt god, den kan jag försöka minnas och dela med mig av en annan dag.
Och på tal om grilla..
Jag fattar inte hur de där man ser står och gräver bland Flintastekarna, mestadels unga killar, hur pallar de att äta det? Man kan lista ut med lillfingret att de inte tycker att de är duktiga på att grilla. Varför? För att köttet de grillar är skräp, det är varför. Tänk om de visste vad de kunde få äta till nästan samma pris och med lika liten ansträngning.

Nog om detta.
Idag blir det inget recept.
Nån som har nåt förslag på vad jag ska fylla en födelsedagstårta till helgen med? Färgförslag? Det/den ska passa både stora och små och det är inte till Morsdag.

För Morsdag är på söndag, och man FÅR inte glömma sin mamma.
Så är det bara. Då ska man skämmes.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons