Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-7/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 8.

Camilla Lindström, 18, Skellefteå

– Det bästa för mig vore nog att stanna inne i helgen och ta det lugnt eftersom jag gått och blivit förkyld. Men känner jag mig själv rätt kommer jag nog att hamna på Mollys med alla andra på fredag.

– Resten av helgen ska jag nog jobba samt försöka vila och bli frisk från förkylningen, som säkerligen blivit värre efter fredagens bravader!


Kaisa Östlund, 22, Skellefteå
–På fredag ska jag strosa runt på stan för att sedan gå på bio, dock inte för att se någon film utan för att jobba. Sedan blir det soffan och en bra film.

– Lördag blir ungefär samma som fredag men efter jobbet så blir det vin med vännerna för att sedan gå på calles eller allstar. Vi får se vart det bär av helt enkelt. Hoppas även på kvällsmat på kungsgrillen.

– Söndag blir nog som de flesta andra söndagar vilket är; sova, äta (förhoppningsvis på tre kronor), solsidan, se film, sova.


Victor Book, 23år från Skellefteå

– Fredagen startas inflyttning i nya lägenheten med min kära mor och när man är klar med det så blir står träning på schemat och avrundas nog med god mat & dryck på någon av Skellefteås fantastiska uteställen för lite mingel:)

– På Lördag hoppas jag det bjuds på finväder så man kan sätta sig i solen i en grotta någonstans i kommunen, varför inte med lite choklad och limpmackor. Kvällen spenderas antingen i en kompis stuga med lite badtunna och mys eller i staden.

– Söndag blir det nog brunch sen mys


Lars Lindberg, 24, Umeå
– Jag är på besök i Skellefteå under veckan, men återvänder till Umeå för att jobba hela helgen och skapa tidning. Dessutom ska en kompis avtackas som lämnar Sverige för studier i Tanzania, så blir lite skiva, skumpa och firande på fredag.

Erik Olofsson, 21
– I helgen blir det en tur till stugan i Djupfors utanför Ammarnäs. Har tänkt lufta skotern och snowboarden samt grilla en hel del korv. Sen ska jag försöka hinna se Skid-VMs avslutning med tremil för damerna och femmil för herrarna

Tobias Andersson, 22, Skellefteå
– Fredag är planerna noll ungefär!
Men lördag blir det Hockey, mat och dryck på Allstar med min storebror som kommer hem från stockholm plus andra kompisar!
–  Söndagen blir nog bara lugn med Solsidan på tv:n!

Sandra Tornberg 21 år, Skellefteå

– Som alla Fredagar, befinner jag mej på salongen under dagen. Därefter är planerna ännu diffusa. Jag anar en god middag med min kära sambo och kanske ”fredagsmys”, eller så vänder jag kappan helt och umgås med tjejerna, dricker lite vin och går ut och dansar. Vi får se!

– Lördag bjuder på sovmorgon och inflyttningsfest på kvällskvisten, vilket jag ser fram emot!

– Myspys och serier står nog Söndag för!


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons