Annons

Tårtjunta

Annons

Juntor är grejer det!
Det finns alla sorters juntor: Syjuntan är väl den uråldriga varianten men numera så är det även ungdomar och yngre vuxna som också går på syjunta. Sen finns det vinjunta, matjunta, bokjunta….Tårtjunta!
På vår junta så gör vi sockerdekorationer som man kan ha till tårtor, cupcakes, praliner, bakelser osv.
Vi ses en gång per månad och vissa gånger kanske man inte gör så mycket. Det är inte prestationen som räknas utan snarare att komma hemifrån en stund, sitta ner utan att bli avbruten med ”MAmma, mamma, mamma, Suuss!” hela tiden, prata och fika såklart.
Att få vara ifred och göra det jag vill göra betyder mycket.

Vi gjorde en riktigt fin grej igår på juntan. Vi var hos mig och gjorde ett dessertbord i rosa, men mer om det kommer i bloggen vid ett senare tillfälle!

Dessertbord Rosa

en liten sneakpeak

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons