Annons
SKELLEFTEÅ Entrén till nattklubben är via hotellreceptionen.">

Nyheter på Stadshotellet

class="alignnone size-full wp-image-5640" title="Statt repan" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/03/Statt-repan-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="231"/> SKELLEFTEÅ Entrén till nattklubben är via hotellreceptionen.

Annons

SKELLEFTEÅ Entrén till nattklubben är via hotellreceptionen.

Det är snart två månader sedan Hilding Holmqvist tog över Stadshotellet och nattklubbsdelen (fd. station8). Under denna tid har det pågått massor med ombyggnationer och de fortskrider enligt planerna.

Megafonen.nu har tidigare berättat att stadshotellet ska satsa på sommarnöjen, men redan i helgen kommer man att tjuvstarta med lite nattklubb i byggstöket.

– Det stämmer vi kommer att köra lite taklagsfest med rot-avdrag i baren på lördag, säger Kallina, restaurangchef på Johanna i Parken och fortsätter:

– Det blir lite ändringar runt entrérna och garderoberna denna kväll. Vi hoppas att folk har förståelse för detta.

Det som hålls öppet på lördag är Green room och Johanna i parken.

Nu på lördag är alltså entrén till nattklubben via hotellets reception och garderoben hittar man direkt vid den gamla entrén till Station8.

– Vi kommer att kunna ta emot 500 besökare på lördag, informerar Kalina.

Ny köksmästare

– Vi har från och med nu en ny köksmästare som heter Peter Granström, som kommer från Piteå, berättar Kalina och fortsätter.

– Vi har nu renoverat klart köket så från nästa vecka på Måndag (28/3) kommer vi att dra igång med våra lunchbufféer och a la carté menyn på kvällarna, säger Kalina.

Till sommaren kommer en ny restaurang att finnas på plats med tillhörande uteservering som blir dubbelt så stor som den befintliga som finns där idag.

Hur ligger ni till med tidsplanen för dessa ombyggnationer?

– Utbyggnaden kommer att starta i slutet av april, berättar Kalina och fortsätter.

– När den står klar så kan vi ta emot 400 matgäster samtidigt inne på Johanna i parken.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons