Annons

Go & gla?

Annons

Nu är det ju inte så vanligt att det är annat än icke äkta matvaror i godis, men jag kan inte låta bli att fundera hur Cloetta och Livemedelsverket tänker.

kexchoklad blåbär

Cloetta lanserar en nyhet, Kexchoklad Blåbär, utan blåbär i. Och SLV håller med Cloetta och tycker att vi som konsumenter borde förstå att chokladen inte varit i närheten av ett äkta blåbär. Vi ska fatta att det är aromer man pratar om.

Är det så att man ska bli glatt överraskad om man råkar känna en liten torkad fruktbit i en chokladkaka och tänka ”oj, det var äkta frukt i den här” och alltså alltid utgå ifrån att livsmedlet eller varan är fejk? Jag bara undrar.

Läs Anna Karins inlägg på Äkta Vara och säg mig sen om du ska köpa den här produkten.
Det gör inte jag.

//Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons