Annons
SKELLEFTEÅ Efterlängtat biljettsläpp till sommarteatern idag.">

Det susar i säven igen

href="http://www.megafonen.nu/noje/det-susar-i-saven-igen/"> SKELLEFTEÅ Efterlängtat biljettsläpp till sommarteatern idag.

Annons


Från förra årets repetitioner. Foto: Magnus Lindkvist

SKELLEFTEÅ Efterlängtat biljettsläpp till sommarteatern idag.

Efter att ha spelat för fulla läktare hela förra sommarperioden är det återigen dags för succéföreställningen ”Det susar i säven” att ta plats i nordanåparken. Föreställningen har nypremiär den 18 juni 2011 på samma natursköna plats i Nordanåparken, som tidigare.

Den naiva Mullvaden och den praktiska Råttans lugna, sköna tillvaro vid älvstranden avbryts ideligen av den bortskämde Paddans krav på omväxling och uppassning från sina vänner.
Hans obehärskade habegär hotar till slut att störta dem alla i fördärvet.
Till slut blir faran överhängande och vännerna måste tillkalla den starke och orädde Grävlingen, för att få alla att ta sitt förnuft till fånga..

Det susar i säven  är en riktig klassiker, som fängslat generationer med spänning och mycket humor. Föreställningen kan ses av alla från 6 till 100 år.

Sedan 1987 har Västerbottensteatern satt upp sommarteaterföreställningar i Skellefteå. Varje år har teateramatörer fått vara med och skapa magi tillsammans med våra egna skådespelare. År 2011 är det en fantastisk saga med många djur som intar Nordanå i Skellefteå igen.

Biljettsläpp 4 mars.
Priser: 225:- (vuxen)
90:- (student/CSN),
60:- (barn t o m 12 år)

Biljetterna finns att köpa på Västerbottensteatern, Ticnet.se och Turistbyrån.


Här ligger scenen – mitt i naturen. Bild från förra årets repetition.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons