Annons

De där Vårrullarna…

Annons

Jag har frågat och frågat men ingen verkar veta…Är det alltså ingen som kan laga sån där galet goda vårrullar? Ingen som känner nån från Asien som gör såna med grym fyllning?
Jag har gett mig på att få fram ett recept som är gott. Kan verka superenkelt men det är inte helt tvärenkelt faktiskt tycker jag. Javisst kan man få dem att smaka Swedish-style och frasiga och fina blir dom och allt, men det är inte det jag är ute efter..

Gjorde iallafall vegetariska vårrullar med glasnudlar, böngröddar, morot och chili i fredags och de blev helt ok. Men än är det en bit kvar på dem så jag lämnar inget recept till er ännu. Chilidipen till blev däremot sjukt god!

Vegetariska vårrullar

Barnen ville ha Bearnaisesås till istället för chilidipen (?!) och det gick absolut bort. Jag stenvägrade.
Hos oss äter vi knappt ketchup, jag ställer aldrig fram det förutom till korv och de ber aldrig om det heller. Men för dem är Bearnaise som ketchup är för många barn. Man kan ha det till allt och äta det typ varje dag. Hurrvas!
Tror vi måste bannlysa Bearnaise i vårt hem en tid framöver..

Imorrn är tanken att göra en Chili på norrländsk högrev. Känns som en härlig måndagsmiddag!
Snart Linda, är det dags för Canneloni. Jag tror det blir i veckan!

//Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons