Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska se här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-6/"> SKELLEFTEÅ Vad ska se här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 8.

Marcus Wallmark, 19 år

– På fredag kan de nog bli en hemmakväll i soffan framför nån bra film med trevligt sällskap. På lördag ska jag se aik matchen sen iväg till Gustav på förfest och senare blir det nog utgång. Söndag blir nog en hel lugn dag skulle jag tro.


Agnes Karlsson, 19.

– På fredag fyller min kära vän amanda år som ska firas. Skellefteå har ju ett enormt stort utbud på krogar etc. så det kanske blir något sånt.

– På lördag kommer jag nog att sova bort hela dagen som vanligt. Det blir kul. Kvällens aktivitet är ännu okänd men det blir kanske något liknande som på fredagen eller ba megamys.

– På söndag ska jag träna och kramas extra mycket med syrran tills jag blir spyless eftersom hon flyttar till Stockholm till veckan, vilket INTE lillasysterhjärtat kommer må bra av.


Amanda Lindblom, 18 (19 till helgen;)

– Helgen inleds med en födelsedags-fredag, har dock inget inplanerat så om någon vill anordna en fet fest i min ära gåre endast braaaaaa!!!!

– På lördag äre jobb på monaco, därefter random-hänget med gänget. kan bli middag o utgång på allstar? cheers to the freakin weekend.


Emelie Öhman, 22, Skellefteå, rätt sida av älven

LÖNINGSHELG, STAADSHOTELL – nej, just ja, glöm det!

– Fredag: Lägg ihop dessa två ord; Fredag + Löning. Det blir inte annat än bra. Det blir ”tagga-helg-musik” på jobbet och sedan skulle jag gissa på bio eller myskväll med vänner.
En uppladdning!

– Lördag: Lördagen bjuder på kalas i full bemärkelse. Både en och två vänner har hunnit gå och bli äldre under årets kortaste månad och det, DET måste firas. Vart det bär av senare vet jag inte än men någonting får mig att tro att vi kommer att hamna i kön till Allstar.

– Senare under natten kan ni med största sannolikhet hitta mig på statoil, deras mosbrickor är underskattade.

– Söndag: Det enda man behöver planera in en söndag är väl Solsidan kl 20.00 i tv4?


Johnny Hedlund, 22

– Helgen funderar jag på att viga åt vintervädret efter lördagsjobb på ett välfyllt Citykompaniet!

– Åker nog till stugan, slår på bastun för att värma mig efter lite skoterkörning. Där dricker jag nog en eller två öl. Avrundar kvällen framför 1,2 eller 4an på en tjocktv för att sedan somna i en stenhård säng.

– Om detta lockar min flickvän så får hon gärna följa med!


Sebastian Boman, 22, Skellefteå

– På fredag jobbar jag till 16 sen blir det att direkt fara hem och packa hockeyväskan för att senare bege sig mot Medle för dömning Medle-kaif!! Sen blir det hem och slänga sig i soffan för en massa tvtittande!!

– Lördag blir det att sova så länge som möjligt sen blir det att bege sig mot nu match och ny dömning!! vet bara inte var matchen är än!! sen hoppas jag på att få komma hem och hitta på nå kul!!

– Söndag kommer se ut precis som lördag!! har match men vet inte var än!! sen hoppas jag hinna hem till de att solsidan visas!! 🙂


Emma Stenvall, 28, Skellefteå

– Fredag bjuder mest troligt på stillsamt umgänge med goda vänner. Förmodligen i en tv-soffa.

– På lördag väntar hotellfrukost med skvaller som tema, och på kvällen ska kollegan Åsas födelsedag firas.


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons