Annons
SKELLEFTEÅ I sommar blir det full fart på Stadshotellet.">

Sommarnöjen på Statt

href="http://www.megafonen.nu/noje/sommarnojen-pa-stadshotellet/"> SKELLEFTEÅ I sommar blir det full fart på Stadshotellet.

Annons

SKELLEFTEÅ I sommar blir det full fart på Stadshotellet.

Frågorna och funderingarna har varit många kring nöjesdelen på stadshotellet efter försäljningen som ägde rum den första februari. Nu kan vi på Megafonen.nu stilla nyfikenheten på vissa frågor, efter att vi har träffat VD:n Robert Sjölund som kommer att ansvara för driften av Stadshotellet i Skellefteå.

Vad kommer att hända med nöjesdelen på hotellet framöver?

– Vi kommer att ligga lite lågt med nöjeskoncept innan sommaren, berättar Robert och fortsätter:

– Men vi räknar med att köra fullt ut med dansgolv och andra trevliga nöjeskoncept i början på juli. Vi kommer att ha öppet onsdagar, fredagar och lördagar i sommar.

Har ni några koncept klara för sommaren?

– Vi känner ju inte till marknaden i Skellefteå så bra, säger Robert och fortsätter.

– Därför håller vi på att sätta oss in i Skellefteås nöjesliv för att ta reda på vad som har varit bra och vad vi tror kan funka i Skellefteå. Vi har kontaktat några klubbarrangörer som vi för en dialog med.

Stand up

– Vi kommer även att jobba med mycket nöjen som kommer att locka tillresande gäster, berättar Robert.

– Vi vill satsa på bland annat lite krogshower och stand up-kvällar som ska tilltala de tillresande och även de lokala besökarna.

Eriks pub

Under en två års period har Eriks pub nere i källaren på Johanna i Parken fungerat som en karaokebar. Den har även fungerat som en festlokal, som man fått hyra.

Vad ska ni göra med puben?

I dagsläget vet vi inte vad vi ska göra med puben, men vi har några idéer som vi bollar med just nu, men inget är spikat, säger Robert.

Vad kommer att hända med gamla Station 8-lokalen (övervåningen)?

– Vi har nu rivit ut allt och kommer att kunna erbjuda denna lokal som en kombilokal, festvåning, konferens och enklare nattklubb, berättar Robert och fortsätter.

– Vi kommer att bygga en scen som vi kan använda till artister och band, men vi kommer även att kunna ha ett dansgolv där uppe när vi vill köra dubbla dansgolv och ha öppet hus med Johanna i Parken.

Balen

En fråga som många undrar över är om balen kommer att bli av på Stadshotellet, med tanke på alla byggnationer som håller på.

– Balen är spikad att den blir här på hotellet den 7:e juni, vi kommer att kunna ta emot lika många gäster som de hade förra året, bekräftar Robert.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons