Annons
SKELLEFTEÅ Här kan du läsa vad de här nio ska göra i helgen.">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen/ "> SKELLEFTEÅ Här kan du läsa vad de här nio ska göra i helgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här har vi de som är först ut:

Gustav Lundmark, 19 år, Skellefteå

– Jag har tänkt gå ut och äta med några vänner på fredag, mycket möjligt att det blir någon slags utgång också. På lördag tänkte jag se hockey. Annars blir det mest lugnt för mig i helgen.


Denise Börjesson, 21, Skellefteå

– I helgen ska jag först åka till Umeå och klippa om två klippningar till mitt gesällbrev. Sedan ska jag på en frisörvisning, och middag med underhållning på Mollys med salongen!


Lisa Renberg, 22, Norrböle

–På fredag blir det myskväll med Wayned och bio (Svinalängorna). På lördag ska jag åka skidor och om jag inte brutit benen så ska jag på hockey och se AIK-Luleå. Sen blir det utgång på S8.


Rosanna Sundqvist, 21, Umeå/Skellefteå

– På fredag ska jag umgås med syster som kommer och hälsar på i nya lägenheten, kan även bli ett glas rött eller två. Lördag åker jag hem en sväng till Skellefteå för att se AIK-Luleå uppe på ”ladan”. Efterlängtat och en rätt bra helg med andra ord!


Emil Forsell, 19, Holmfors

– I helgen funderar jag på att se Tron Legacy 3D på bio, om någon är intresserad av att följa. Och jag ska även se hockeyn som går, Skellefteå möter ju trots allt Luleå! I övrigt så blir det lugnt!


Alexander Nordlund, 22, Skellefteå

– Fredagen kommer nog innehålla lite klassiskt fredagsmys. Se på tv eller kanske kika på någon film. Jag är avstängd som filmansvarig så min tjej Melinda lär väl fixa någon romantiskt drama eller nått. Bara gilla läget.

– Jobbar som vanligt lördagar till 16.00. Men sen blir det att ladda upp inför helgens höjdpunkt. Hockeyderby mot Luleå. Så det gäller att vara i god tid uppe på arenan och man kanske får unna sig något gott att dricka. Sen efter matchen blir det nog att fara förbi min kollega Johnny och hans sambo Nina som har inflyttningsfest i deras nya lägenhet. Sen gissar jag på utgång senare på kvällen.


Anna Ricknell, 29, Skellefteå
– Vi renoverar det sista hemma så förhoppningsvis får jag leka ”Lulu Carter” på söndag;) Kuddar, gardiner och lite ljus här och där så kommer det bli toppen!

Joakim Marklund, 25, Skellefteå

– På lördag kväll blir det såklart ett besök på Skellefteå Kraft Arena för att följa norrderbyt mellan Aik-Luleå, senare kan det eventuellt bli så att man firar segern på någon krog.


Erik Sundqvist, 23, Skellefteå

– På fredag blir det att ta det lugnt och chilla framför TV:n. Lördag måste man ju ut och äga dansgovlet på krogen som vanligt innan Station 8 stänger portarna för gott.

.

Vad ska du göra i helgen? Kommentera nedan.

.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons