Annons

Tredje dagen (kräkvarning!)

Annons

..och så underbart att vi hann njuta av den första dagen ordentligt.

Den andra dagen på det nya året bröt helvetet lös här hemma.

4 av 5 familjemedlemmar lade sig i magsjuka. Jag har klarat mig hittills med bara lite feber. Men de andra…HUGA! Ordentlig kräkfobiker som jag är kan ni fatta mardrömmen och hur mycket handsprit och klorin det går åt här hemma för tillfället. Värst är det så klart för vår lilla tösabit på 8 månader som inte fattar vad som händer och det liksom bara kommer och far överallt och… Brr!Nog om detta!

Nytt år, många som tänker på ett nyårslöfte de kanske gett om förändring av matvanorna. Till en sundare livsstil brukar det vara.

Jag ger aldrig nyårslöften.
Om jag vill nåt så bestämmer jag mig för det och genomför det vare sig det är nyår eller mitt i sommarn.
Det enda man vet med säkerhet är att passen på gymmet är ofta fullbokade årets första månad innan det lägger sig och återgår till normalen igen, haha!

Nyårslöfte

Hur som helst återkommer jag senare med lite menyförlag. Det är ju Trettondagshelgen alldeles snart och klart man ska njuta av lite extra god mat och umgås med fina vänner då!

//Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons