Annons
SKELLEFTEÅ Läs vad Mohamed säger om utelivet i Skellefteå.">

Mohamed tror på Skellefteå

class="alignnone size-full wp-image-536" title="Mohamed Omayrat" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/04/me_mohamed_start.jpg" alt="" width="468" height="182"/> SKELLEFTEÅ Läs vad Mohamed säger om utelivet i Skellefteå.

Annons

SKELLEFTEÅ Läs vad Mohamed säger om utelivet i Skellefteå.

Vi på Megafonen.nu fortsätter fråga vad krögarna i Skellefteå ska göra nu då ett stort nöjesetablissemang försvinner från stan. Denna gång har turen kommit till sportbaren O´learys och ägaren Mohamed Omayrat.

– Vi på O´learys tycker att det är synd att ett stort nöjesställe försvinner från stan, säger Omayrat och fortsätter:

– Men vi tror och hoppas att den nya satsningen av Hilding Holmqvist ska generera fler turister och företagare till Skellefteå.

Utbyggnad

Hur ser era framtidsplaner ut på Olearys i stan?

– Planer finns på att bygga ut, ingenting är klart men det finns idéer och ritningar klara som skulle kunna sättas igång med direkt om vi vill, berättar Omayrat.

– Vi har även fått bra indikationer från vårt huvudkontor på Olearys om att försöka bygga ut och utveckla restaurangen, meddelar Omayrat.

Händer det nått mer?

– Vi ska inom kort få en ny meny, som ska innehålla trevliga och goda rätter inom nischen av Olearys konceptet, bland annat nya kötträtter, berättar Omayrat.

Blir det nån satsning på helgerna?

– Vi ska fortsätta att köra livemusik med lokala band från Skellefteå. Vi har bra drag på fredag och lördagkvällarna, vilket vi vill fortsätta med och utveckla, säger Omayrat.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons