Annons
SKELLEFTEÅ Car-Viktor vill ha öppet till 02.00 även på onsdagar.">

”Calles” fortsätter leverera

href="http://www.megafonen.nu/noje/calles-fortsatter-leverera/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Car-Viktor vill ha öppet till 02.00 även på onsdagar.

Annons

SKELLEFTEÅ På ”Calles” ska man kunna trivas gammal som ung.

Just nu är det mycket snack om Skellefteås uteliv. Vi på Megafonen.nu har träffat några krögare och kommer att träffa fler. Nu har turen kommit till Carl-Viktor som ligger mitt inne i köpcentret Arkaden. De har för en vecka sedan lämnat in en ansökan om att få ha öppet på onsdagar till klockan 02.00.

– Det stämmer, vi vill fortsätta utveckla oss och även få möjlighet att kunna erbjuda Skellefteborna ett större nöjesutbud, även på vardagskvällarna, säger Arre som är delägare i Carl-Viktor och fortsätter:

– Vi vill även fortsätta bibehålla stämningen som vi har här på Carl–Viktor, där gammal som ung är välkommen att komma in och trivas i den positiva stämning som vi har skapat.

Kommer ni fortsätta med Era populära bufféer?

– Ja det kommer vi att göra, på onsdagar kör vi 2-rätters buffé. På Torsdagar har vi olika teman på maten, som till exempel Hot n Spicy, Asiatiskt med flera, berättar Arre.

På helgerna då?

– Fredag och lördagkvällar kommer vi att fortsätta servera våra trevliga grillbufféer som är väldigt populära, säger Arre och tillägger:

– Och glöm inte bort att vi har våra härliga och stämningsfulla trubadurer på helgerna också.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons