Annons
SKELLEFTEÅ Gamla Åsells Möbler och Hemköp är intressant för Station 8-ägarna – "Men de ligger lite för långt ut i stan", säger Jocke Manberg.">

”Det är intressanta lokaler”

href="http://www.megafonen.nu/noje/bada-ar-intressanta-lokaler/"> SKELLEFTEÅ Gamla Åsells Möbler och Hemköp är intressant för Station 8-ägarna – "Men de ligger lite för långt ut i stan", säger Jocke Manberg.

Annons

SKELLEFTEÅ Gamla Åsells Möbler och Hemköp är intressant för Station 8-ägarna – ”Men de ligger lite för långt ut i stan”, säger Jocke Manberg.

Åsikterna och förslagen är många kring var man skulle kunna öppna nytt dansställe i Skellefteå. Ägarna till Station8 letar nya lokaler för att kunna bedriva nattklubbsverksamhet inne i centrala stan.

Hur ser det ut med lokalletandet, för att kunna bedriva er verksamhet vidare i Skellefteå?

– Vi har inte gett upp hoppet än, vi letar aktivt, meddelar Manberg och fortsätter.
– Det är mycket som ska falla på plats, som till exempel takhöjd, ventilation och inte minst läget spelar stor roll för om det ska bli nån fortsättning.

Hur ser ni på Åsells och Hemköps lokaler, som framtida lokaler för er verksamhet?

– Det är intressanta lokaler för den typen av verksamhet vi vill bedriva, säger Manberg och fortsätter:

– Åsells har ju ett rivningsbeslut på sig, som det ser ut just nu, så vi får invänta och se vad som händer med den lokalen. Hemköps gamla lokaler är rätt stora, men sånt går ju enkelt att ordna till, ifall det skulle bli  intressant.

– Nackdelen med dessa lokaler är att de ligger lite utanför centrum, säger Manberg.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons