Annons
SKELLEFTEÅ Läs mer om vad som händer med Toxicbars framtid.">

Avskedsparty på fredag

class="alignnone size-full wp-image-4408" title="Toxicbar" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/01/Toxicbar-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="206"/> SKELLEFTEÅ Läs mer om vad som händer med Toxicbars framtid.

Annons


Peter och David från Toxicbar.

SKELLEFTEÅ Läs mer om vad som händer med Toxicbars framtid.

På fredag gör grabbarna på Toxicbar sitt sista event i Station8:s lokaler med nuvarande ägare.

– Vi har fört en dialog med de nya ägarna av hotellet och restaurangen om en tilltänkt framtid, säger David från Toxicbar och fortsätter:

– Vi har fått klart med de nya ägarna av hotellet att vi kommer att göra en kort comeback, för att fullfölja vårt åtagande gentemot årets studenter som vi redan hade inplanerat, med de nuvarande ägarna på Station8, berättar David.

– Vi kommer att köra ett preparty inför balen den 27:e maj, som planerat. Även balen är spikad den 7:e juni, samt en studentfest uppe på nuvarande Station8 den 10:e Juni, meddelar David.

Vad händer i övrigt med ert event som har dragit fullt hus i Skellefteå varje löningshelg?

– Vi siktar på att komma tillbaka , så fort tid, plats och rum medges i stan, säger David och fortsätter entusiastiskt.

– Vi har blivit mailbombade om hur det ska bli med framtiden i just Skellefteå, så vi känner ett otroligt stort stöd av gästerna i schtaan när, var och hur vi kommer tillbaka, meddelar David.

– Nu siktar vi på att göra fredagens gig till en kanonavslutning, och hoppas alla dyker upp och gör detta till en magisk kväll i Toxicbar anda, tycker David.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons