Annons
SKELLEFTEÅ På fredag kommer kaptenen på besök.">

Semesterklubben rullar på

class="alignnone size-full wp-image-2709" title="Semesterklubben" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/08/sk-med-eken-007.jpg" alt="" width="468" height="221"/> SKELLEFTEÅ På fredag kommer kaptenen på besök.

Annons

SKELLEFTEÅ På fredag kommer kaptenen på besök.

Konceptet Semesterklubben har nu för andra året i rad rullat på Station8. Semesterklubben har inneburit mycket temafester och olika happenings under fredagkvällarna.
– Tanken är att vi vill stå ut lite mer än vanliga kvällar, och bjuda på lite extra varje gång vi öppnar dörrarna, säger Mattias Eklund en av arrangörerna.

Hur har det hittills gått i år?
– Det har gått bra med tanke på den tuffa konkurrensen vi haft i sommar. Bland annat har vi ju haft konkurrens av Trästock och pdol, säger Eklund och fortsätter. Men i det stora hela så är vi hittills väldigt nöjda med årets upplaga.

Vad kör ni för tema på fredag?
– Vi kommer att köra en Calypsokväll, som kommer att gästas av ingen mindre än den partyglada kaptenen Morgan, säger Eklund och inflikar snabbt. Det kommer givetvis att hända massor av andra roliga bus under kvällen, som det brukar göra när semesterklubben drar igång.

Berätta lite om nästa fredags temakväll.
– Då är det säsongsavslutning för semesterklubben, med skräcktema. Vi kommer att lotta ut massor med fina priser, för de som följer temat fullt ut, säger Eklund.

Känns det bra att lägga en temakväll på fredagen den 13:e?
– Ja, det gör det, ingenting kan skrämma oss, säger Eklund och småler.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons