Annons
SKELLEFTEÅ Förra året spelade hon inför 17 000 i Tyskland med Aqua. Nu är Emelie Fjellström tillbaka på hemmaplan och Stadsfesten.">

Fjällström på hemmaplan

class="alignnone size-full wp-image-2387" title="Emelie" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/07/emelie.jpg" alt="" width="468" height="238"/> SKELLEFTEÅ Förra året spelade hon inför 17 000 i Tyskland med Aqua. Nu är Emelie Fjellström tillbaka på hemmaplan och Stadsfesten.

Annons


Foto: Magnus Lindkvist / FotografSkelleftea.se

SKELLEFTEÅ Förra året spelade hon inför 17 000 i Tyskland med Aqua. Nu är Emelie Fjällström tillbaka på hemmaplan och Stadsfesten.

.

När nu Skelleftetjejen Emelie Fjällström ska uppträda på Stadsfesten gör hon det med bandet Lovestoned.
Men det kunde varit E-type.

– Tanken var att jag skulle köra till E-type och det kändes jätteroligt. Men när chansen med Lovestoned dök upp lät det som en mer rolig utmaning så jag hoppade på det, berättar Emelie för Megafonen.nu.

Gruppen Lovestoned består av två killar och två tjejer: Emelie från Skellefteå, Robert från Umeå, Pär från Stockholm och Elena som bor i Berlin.
De sattes ihop av Universal Music 2007 och har sedan dess slagit igenom i både Tyskland och Sverige.

– En grej som verkligen sticker ut var när vi spelade på The Dome i Tyskland inför 17 000 personer. Vi hade av någon konstig anledning fått äran att spela finallåten – och när vi spelade kom alla stjärnor in. Det var stort.

(Se klipp från konserten här. Extern länk)

I år var melodifestivalen en stor grej. Även om de inte gick vidare så var det en positiv upplevelse.

– Det är trots allt Sveriges största musiktävling. Vi har fått ut namnet och folk vet vem vi är.

Och nu väntar alltså Stadsfesten på hemmaplan.

– Det känns jättekul! Jag är stolt att få komma hem till Skellefteå och spela. Jag försöker komma hem hit så ofta som möjligt och njuta av lugnet., säger Emelie.

Lovestoned spelar på fredagen 9 juli ca 22.45 i tältet på torget.

Foto: Magnus Lindkvist / Fotograf Skellefte.se
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons