Annons
SKELLEFTEÅ Orsaken: För mycket exponering och för lite gage.">

Casablanca ställer in

class="alignnone size-full wp-image-138" title="Nöje" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/03/color_noje.jpg" alt="" width="15" height="13"/> SKELLEFTEÅ Orsaken: För mycket exponering och för lite gage.

Annons

SKELLEFTEÅ Orsaken: För mycket exponering och för lite gage.

Bandet Casablanca ställer in sin spelning på Trästockfestivalen. Orsaken kan kännas konstig.

– Det känns snopet, säger Fredrik Forsfjäll, producent för festivalen, till Megafonen.nu.

Trästock skriver på sin hemsida:

”Det finns tillfällen när man inte vet om man ska skratta eller gråta – det här är ett sådant tillfälle. Låt mig utveckla. För en tid sedan erbjöds vi att boka Casablanca till Trästockfestivalen. Sagt och gjort, bokade blev de.

När bandet blev officiellt släppta för allmänhetens ögon placerade vi dem högst upp på hemsidan då vi var stolta att få boka ett otroligt hypat all-star band. Någon dag senare fick vi ett argt samtal då bandet inte ville exponeras så stort när de inte fått fullt gage. En minut senare står bandet istället som mellanakt på hemsidan.

Allt var nu frid och fröjd, bandets hotell bokades fast och flygen blev fixade. Men så händer det, bandet ställer in två veckor innan festival. Anledningen var att de råkade hamna som headlineartist på Trästockfestivalens hemsida i två dagar. Detta var ingenting bandet bett oss om innan vi bokat dem.

Skratta eller gråta, det är frågan…”

Nya band
Men ett ersättningsband är redan hittat: The New Man från Luleå.

– Det ska vara ett skitbra band vad jag har hört så det känns bra, säger Forsfjäll.

Även The Rescue Party har ställt in. Ersättare till dem blir hardcorebandet Lesra från Umeå.

– Orsaken till varför de ställt in är okänd, säger Forsfjäll.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons