Annons

Daim Summer Dream

Annons

…lät ju gott.
Även om jag är skeptisk till allt som ska smaka päron på konstgjord väg. Det smakar oftast inte päron alls.

Nu tror ni säkert också att det enda jag äter är choklad och ljus sådan, men så är det inte. Jag gillar mörk choklad som gärna får vara lite bitter. Men mot sommaren kommer det ju alltid nyheter på glass och godisfronten och då måste man ju testa allt 😉
Jag är fortfarande helt såld på Marabous Polka. Mmmm!

Provade iallafall Daim Summer Dream Limited Edition.

Daim Summer Dream

Den ska vara med päronmintsmak. Huu..?
Till en början smakar den Daim med lite mint. Ganska gott.
Sen tränger sig en syntetisk Piggelinsmak fram och tar över på ett ganska otäckt sätt. Ännu en Limited Edition som jag kan vara utan. Blä!

/Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons