Annons

Värmebölja

Annons

I veckan blev jag drabbad av en ordentlig bloggtorka…
Visst kan man göra annat än att hänga i sajbern då det råder värmebölja? Det är inte alltför ofta ”Skellefteå” och ”värmebölja” nämns i samma mening, så jag passade verkligen på att njuta av sommarvärmen vi haft. Med all rätt verkar det som, nu när solen dragit förbi och efterföljs av minst sagt kyligare väder…

Fälla träd visade sig vara lätt som en plätt, när man kan sina saker alltså 😉

Pappa kom hit och hjälpte oss och vi är evigt tacksamma att vi  numera slipper den stora fula silvergranen som skuggat vår gård (och grannarnas med, som blev överlyckliga :-))
Allt är klar med trädet nu, förutom stubben som ska fräsas bort sen. Veden kluven och staplad för att torka,  riset är bortkört  och uppfart och gräs krattat och städat från barr och annat skräp som följde med granen. Hur bra som helst blev det och det känns helt underbart att det är helt klart!

Vi passade på att avveckla lite buskar med när vi var i farten, flera stickiga saker som inte passar bra ihop med bara barnafötter..
Grävde ner en stor rabarber med som jag redan skördat första gången. Solen har verkligen gjort så att allt växer galet nu! Imorrn blir det att baka raberbermuffins om vädret tillåter. Om det är dåligt väder alltså.

Nu ska jag tända grillen, regnmolnen till trots.
Ha en fortsatt skön pingsthelg!

/Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons