Annons

Oslipat

Datum: 24 april 2014 Plats: Anderstorpssalen Börjar: 19.30

Oslipat Från vänster: Petrina, Fritte, Marcus, Tomas och Kristoffer. Foto: Pressbild

NÖJE Den prisbelönade ståuppklubben Oslipat reser norrut och besöker Skellefteå den 24 april.

Oslipat grundades av Fritte Fritzson och Marcus Johansson i Malmö 2006. Idag finns klubben också i Stockholm, Uppsala och Jönköping.

Humor för normalbegåvade är klubbens slogan och enda sedan starten har man bokat komiker som plöjt utanför mittfåran inom svensk standup.

Oslipat belönades med Juryns hederspris på Svenska standupgalan redan 2007 och har också uppträtt på Hultsfredsfestivalen, Arvikafestivalen och Peace & Love.

Följande komiker kommer att medverka:

Kristoffer Appelquist. ”Årets manliga komiker 2012. Har medverkat i tv-program som Parlamentet, Roast på Berns, Time Out och Extra Extra. Kristoffer har också kritikerrosade soloshower som Krig och Drömmen om Amerika på sitt CV.”

Fritte Fritzson. ”Grundade Oslipat 2006. Hörs varje vecka i P3:s humorprogram Carpe Fucking Diem. Medverkar också i en av Sveriges populäraste humorpoddar, Alla mina kamrater.”

Petrina Karlsson. ”Utsedd till årets nykomling på Svenska standupgalan i år. Gjorde tv-debut i våras i SVT:s Robins. Har på kort tid blivit ett namn på allas läppar.”

Marcus Johansson. ”Den andra av Oslipats grundare. Marcus är förutom komiker också improvisatör och har skrivit manus till flera tv-succéer som Betnér direkt och Robins.”

Tomas Högblom. ”Malmökomiker med absurd stil som är många komikers favorit. Till exempel Kristoffer Appelquists.”

– Jag är så otroligt glad att få åka på en turné med uteslutande komiker som jag tycker är riktigt roliga. Dessutom är de alla goda vänner till mig. Fan vad jag längtar, säger Kristoffer Appelquist om turnén.

Torsdag den 24 april kommer de till Anderstorpssalen, Skellefteå.

Biljetter: http://www.ticnet.se/event/oslipat-pa-turne-biljetter/316249

Fler event

Annons