Annons

Julbalunsen

Datum: 27 december 2013 Plats: Verandan Börjar: 21.00 Slutar: 02.00

Julbalunsen på Verandans övervåning, 18+ 
Så här skriver Kf Mullberget i ett pressmeddelande:

Nu är ramarna för årets Julbaluns satta och vi är glada att kunna bjuda in er till en helkväll.

I år är det INVSN som står på scen och som uppvärmning har vi inga mindre än The Grizzly Club, den grånade klubben bestående av Nicklas Boman (Skumdum), Mikael Israelsson (f.d Black Bonzo), Niclas Lundmark (f.d Trucker), Rickard Tjärnkvist (Luleå).

DJ-kollektivet Klubb Sågverket, en blandad kompott av Trästocks finest kommer se till att dansgolvet når en euforisk slutpunkt.

Detta blir en kväll att minnas och dra oss till minnes till gamla goda(re?) dagar. Precis som en riktig hemvändarkväll ska vara. Fast lite bättre.

INVSN

”Ska man sammanfatta tredje albumet med INVSN (nya stavningen på Invasionen) i ett ord blir det Utanförskap. Västerbottningarna som tidigare släppt Saker som jag sagt till natten och den punkiga Hela världen brinner återvänder med INVSN, det första livstecknet sedan sångaren Dennis Lyxzén spenderade större delen av 2012 tillsammans med sina forne bandkamrater i Refused på en uppmärksammad världsturné….Sällan har ett utanförskap låtit så bra.”

http://www.invsnmusic.com/

Julbalunsen håller i år till på Verandans festvåning, den 27/12. Ålder för kvällen är 18 år fyllda. Förköp finns på tickster.com och kostar 100:-.

Fler event

Annons