Annons

Balen 2014

Datum: 2 juni 2014 Plats: Folkparken Börjar: 17.00

Balen 2013 Folkparken

Uppdaterat: Bilder från röda mattan 2014 här »

 

I år blir röda mattan längre, mer underhållning för publiken och kvällen avslutas med nattklubb. Det är några av nyheterna inför årets studentbal.

Precis som förra året arrangeras studentbalen på Folkparken.

– Det känns jättebra. Det blev succé förra året och nu tänker vi göra det ännu bättre, säger Elin Burström, Folkparken, som jobbat i nära samarbete med Skellefteås Elevråd.

– Jag beundrar deras engagemang och det är kul att de velat bidra, det gör det mycket enklare för oss.

Några av de mest iögonfallande förändringarna för publiken är att röda mattan blir ännu längre, läktarna flyttas och att en konferencier ska hålla uppe stämningen.

– Just att gå på röda mattan är en stor del av balen. Genom att spela musik och ha en konferencier som intervjuar både studenter och publik vill vi dessutom göra det ännu trevligare, säger Filip Palukka, ordförande i elevrådens samarbetsorganisation.

Som förra året är det Marika Willstedt och Angelica Alm, kända från bland annat Så ska det låta, som står för delar av underhållningen. De är minst sagt laddade från förra året:

– Det var fantastiskt bra ordnat, god mat, hjärtlig stämning, röd matta, coola vrålåk och fina kläder på både killar och tjejer – det kändes som om alla engagerat sig lite extra! För mig var det en folkfest där alla var med och applåderade, hejade på varandra och kramades – en varm och peppande stämning helt enkelt! Heja Skellefteå! säger Marika.

Insläpp sker mellan 17.00 och 19.00.

Läs mer och se färdvägen via tidningen nedan:

Uppdaterat: Bilder från röda mattan 2014 här »

Fler event

Annons