Annons
Uppe från vänster: Åsa Lundström (Pauls Blommor), Vero Moda, Halsobaren, Café Alice i Byske, Slottet, Anton Gunnarsson (Beijer Byggmaterial), Lilla Lyckan, Helen Karlsson (Åhléns), E-Son Maskin, Normal, Anneli Lundqvist (Akademibokhandeln) och Adam Wikström (Smarteyes).

Rösta: Vem tycker du ska vinna på Handelsfesten 2022?

Den 19 november kommer företagare och anställda inom Skellefteås handel att träffas på den årliga Handelsfesten. Där kommer fyra företag/personer inom handeln att uppmärksammas lite extra. Vem det blir är upp till dig!

Här nedan ser du vilka finalister som blivit nominerad i respektive kategori. Finalisterna har valts ut av en jury efter att allmänheten nominerat sina favoriter.

Nu går tävlingen in i nästa fas där allmänheten åter ska delta. Via Megafonens hemsida (se utförliga instruktioner nedan) kan du välja ett företag/person i respektive kategori som du tycker förtjänar en extra stjärna i kanten.

Annons

– Hela grejen finns för att vi ska tänka till lite extra på vilka som ger riktigt bra service, och sedan få hylla dem. Att sprida positivitet är alltid bra och ger ringar på vattnet, säger Maria Ratio, Visit Skellefteå.

Handelsfesten och utmärkelserna är ett initiativ av Visit Skellefteå och Skellefteå Handel tillsammans med Megafonen, Skebo, Scandic Skellefteå och Diös.

Här är de nominerade:

ÅRETS BEMÖTANDE

Åsa Lundström – Pauls Blommor
Åsa ger kunderna ett fantastiskt bemötande. Hon är kunnig och lyhörd och det är en härlig upplevelse att besöka butiken. Man lämnar den oftast med ett leende, en varm känsla och fina blommor.

Anton Gunnarsson – Beijer Byggmaterial
Anton är en person som ser alla kunder. Han hittar en lösning anpassad efter varje specifik kund och möter människor utifrån deras behov, vilket skapar ett fint förtroende. Anton har stor passion och ett genuint intresse för att ge bra service.

Butiken Vero Moda
Personalen ser alla kunder och hälsar dem välkomna med ett leende på läpparna. Vero Moda har jobbat hårt med att ställa om och vara så tillgängliga som möjligt och man ger kunderna ett snabbt och trevligt bemötande, såväl i butiken som i sociala medier.

Annons

Årets bubblare

Café Alice i Byske
Med en trevlig och familjär känsla erbjuder Café Alice hembakat fika och mat i en mysig miljö. Ett personligt café som bjuder på underhållning och musikaftnar på kvällstid och som med sina generösa öppettider bidrar till en levande mötesplats för Byskeborna året runt.

Lilla Lyckan
En varm och trevlig butik, som inrymmer allt från fina baby-barnkläder till trevliga presenter som passar de små. Sortimentet har även ekologiska märken som står för hållbarhet. Ägarna Nathalie och Jonathan är oerhört måna om sina kunder och det känns i hela butiken.

Hälsobaren
Restaurangen har bidragit till en ny matupplevelse i Skellefteå. Goda, fräscha rätter, trevlig inredning och ett glatt och trevligt bemötande från personalen gör att köerna ofta ringlar långa på Hälsobaren.

Årets butik

Slottet
Här möts människor av en mysig och inspirerande miljö. Slottet bygger om butiken efter årstiderna för att ge sina kunder nya och unika upplevelser. Personalen är oerhört kunnig och hjälpsam och man jobbar så närodlat som möjligt. Alltid med stor passion för kvalitetsblommor.

Normal
Normal har funnits i Skellefteå i nästan ett år nu och det stod tidigt klart att sortimentet och butikens uppbyggnad verkligen uppskattas av Skellefteåborna. Normal bidrar till att växla upp utbudet i Skellefteå centrum. Det är ofta mycket personal på plats och medarbetarna är engagerade och gör sitt bästa för att hjälpa kunderna.

E-son Maskin
Ägarna har genom att investera rejält i en ny butik i ett nytt läge tagit verksamheten till högre höjder. Butiken har ett stort och brett utbud och den oerhört kunniga och trevliga personalen får alltid kunderna att känna sig välkomna.

Annons

Årets butikschef

Adam Wikström – Smarteyes
Adam lyfter var och en av sina medarbetare och han är väldigt omtyckt av både kunder och kollegor. Adam har genom sitt ledarskap bidragit till att skapa en fantastisk dynamik på Smarteyes.

Helen Karlsson – Åhléns
Helen ser all sin personal och hon coachar och bygger förtroende med var och en. Hon inspirerar, motiverar och bygger en stark sammanhållning i hela teamet på Åhléns. Helen satsar mycket och jobbar hårt för att allt ska bli så bra som möjligt.

Anneli Lundqvist – Akademibokhandeln
Anneli sprider glädje och trivsel, är tillmötesgående och oerhört kunnig. Hon är omtänksam mot både kunder och medarbetare och har tillsammans med sin personal skapat en oerhört trivsam miljö på Akademibokhandeln. Här trivs man.

 

Röstar gör du enkelt via denna länk »

Från och med den 27 oktober fram till den 16 november kan du lägga en röst på din favorit i respektive kategori.

Annons