Det går bra tror jag.
Klär mig som sagt numera i blått på dagarna tills charken är färdigbyggd. Då blir det annan färg och utstyrsel.
Alltså, det kommer att bli så bra!
Grymt!
Filade lite på vad vi ska sälja idag.
Härligt!
Med risk för att låta sjukt dryg, men lyckost Skellefteå som får en stor fin chark snart med fantastiska produkter i!
Och jag har hört på omvägar…så som det ofta är när man får höra saker.
Hört många saker men en vill jag berätta idag.
Att nu kommer det minsann att bli en chark utan lokala produkter och bara saker från södra Sverige och gu vet vars!
Det kan jag med största säkerhet dementera direkt.
Vi satsar självklart på lokala råvaror och närproducerat ligger varmt in hjärtat! Men både Italien och Spanien och även Frankrike måste få vara med också.
Det utesluter ju inte Kågegrisar liksom.
Så att ni vet.
Så att ni kan sprida ut det istället.
Annars har vi det soft på kvällarna i veckan.
Hösten är verkligen här nu.
Undrar om man kan torka svarta vinbärsblad i bärtorken och göra te av, nån som vet?
<3