Annons
Sponsrad artikel
  • Se bilder från anläggningen i bildspelet ovan.
  • Se bilder från anläggningen i bildspelet ovan.
  • Se bilder från anläggningen i bildspelet ovan.
  • Se bilder från anläggningen i bildspelet ovan.
  • Se bilder från anläggningen i bildspelet ovan.
  • Se bilder från anläggningen i bildspelet ovan.
  • Sara Byström är en av dem som kommer att hålla i de nya gruppträningspassen Plaza styrka och Plaza cross på Friskis nya anläggning på Erikslid. “Det är perfekt för den som vill träna mer styrka men inte känner sig helt bekväm i gymmet, eller för traditionell gymmare som vill testa på att träna i grupp. Passen är individuellt anpassningsbara så att alla kan vara med”, säger hon.
  • Det nya gymmet är fyllt med utrustning från välkända Hammer Strengh – både plate loaded och med viktmagasin – som är anpassade för både män och kvinnor. På bilden ser vi Martina Söderlund som testar en av maskinerna.
  • Fardin Nazari är gyminspiratör på Friskis&Svettis, och ser fram emot den nya anläggningen. “Det här kommer att bli superbra”, säger han.

BILDSPEL: Häng med till Friskis nya gym på Erikslid • Snart öppnar de: ”En plats där man vill vara”

ANNONS Den 1 oktober slår Friskis&Svettis upp portarna till deras nya träningsanläggning på Erikslid. Där väntar totalt 1 000 kvadratmeter gym, träningssal, omklädningsrum och loungedel. “Det blir toppmodernt”, säger Lennarth Johnsson.

Friskis&Svettis i Skellefteå växer – både räknat i antal medlemmar och anläggningar. Redan nu har de slagit medlemsrekord och väntas nå över 4 000 innan året är slut.

– Det känns verkligen jätteroligt och även som ett kvitto på att de satsningar vi gör är rätt, säger Anders Pettersson, verksamhetschef.

Tanken är att du ska kunna komma hit för att träna och trivas.

Deras senaste anläggning håller på att färdigställas på Erikslid, i den lokal som Elon tidigare höll till i. Lokalen är cirka 1 000 kvadratmeter stor och kommer att inrymma ett stort gym, en funktionell träningssal, fina omklädningsrum med ir-bastu och en trevlig loungedel.

– Tanken är att du ska kunna komma hit för att träna och trivas. Vi vill skapa en plats där man vill vara, säger Lennarth Johnsson, gym- och etableringsansvarig.

Komplett komplement

Anläggningen är komplett i sig, men fungerar även som ett komplement till Friskis övriga verksamheter i Skellefteå.

– Det finns en strategi i att differentiera anläggningarna och att allt inte behöver vara likadant. Här har vi till exempel tagit in fler maskiner för enbensövningar för att kunna se och motverka obalans i kroppen, säger Lennarth och ger exempel på tre specialmaskiner som effektivt och skonsamt aktiverar benets baksida.

– Vad jag vet är vi först i Skellefteå med vissa av dessa, säger han.

Det nya gymmet är fyllt med utrustning från välkända Hammer Strengh – både plate loaded och med viktmagasin – som är anpassade för både män och kvinnor. På bilden ser vi Martina Söderlund som testar en av maskinerna.
Anläggningen är utrustad med den senaste tekniken, som till exempel löpband med ai-coach.

En annan nyhet är toppmoderna löpband där du genom en stor skärm kan välja att springa genom tropisk natur eller storstäder.

– Här kan du även koppla på en AI-coach som peppar dig på vägen. Det fungerar oväntat bra, säger Anders och ler.

Nya pass

Nytt för anläggningen på Erikslid är även den funktionella träningssalen. Här kommer ett antal nya grupp-pass att hållas under namnen Plaza styrka och Plaza cross.

– Det här är ett koncept som funnits inom Friskis i många år, men som vi inte kunnat köra i Skellefteå på grund av utrymmesbrist och för dåliga golv i centrum, berättar Sara Byström som är en av dem som kommer att hålla i passen.

Sara Byström är en av dem som kommer att hålla i de nya gruppträningspassen Plaza styrka och Plaza cross på Friskis nya anläggning på Erikslid. “Det är perfekt för den som vill träna mer styrka men inte känner sig helt bekväm i gymmet, eller för traditionell gymmare som vill testa på att träna i grupp. Passen är individuellt anpassningsbara så att alla kan vara med”, säger hon.

Passen är som en kombination av gym- och gruppträning där deltagarna får använda sig av skivstänger, kettlebells, hantlar och konditionsmaskiner.

Passen är individuellt anpassningsbara så att alla kan vara med.

– Det är perfekt för den som vill träna mer styrka men inte känner sig helt bekväm i gymmet, eller för traditionell gymmare som vill testa på att träna i grupp. Passen är individuellt anpassningsbara så att alla kan vara med, säger Sara.

När det inte pågår gruppträning får salen dessutom användas av alla medlemmar vilket ger ett bra tillskott i yta.

Fardin Nazari är gyminspiratör på Friskis&Svettis, och ser fram emot den nya anläggningen. “Det här kommer att bli superbra”, säger han.
Här syns den nya träningssalen som kommer att användas till grupp-pass, men även vara tillgänglig för övriga besökare all övrig tid.

Öppnar 1 oktober

Anläggningen på Erikslid öppnar den 1 oktober för träning, men omklädningsrummen blir klara först i mitten av månaden – samtidigt som gruppträningen drar igång.

Det här blir med andra ord ett tillskott både för nya och gamla medlemmar.

– Vi ser verkligen fram emot det här, säger Anders som poängterar att ett och samma medlemskap inom Friskis ger tillgång till alla deras anläggningar.

– Det här blir med andra ord ett tillskott både för nya och gamla medlemmar.

Just nu: Kampanj på årskort!

Träna ett år för 2 995 kr eller autogiro 249 kr/månad (bindningstid 12 månader).

Medlemsavgift på 195 kr tillkommer. Abonnemanget gäller i City, Ursviken samt den nya anläggningen på Erikslid.

Köp via appen Mitt Friskis eller via vår reception på Södra Järnvägsgatan 36.

Kampanjen gäller till och med 8 oktober.

Friskis&Svettis Skellefteå

0910-73 40 60

Läs mer på www.friskissvettis.se/skelleftea

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Friskis&Svettis.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons