Annons
Baserat på pressmeddelande
Turnén kommer till Skellefteå den 2 november. Foto: Pressbild

Skellefteå får Sverigeunik konsert: ”Kväll fylld med musikalisk magi”

MUSIK Artist, multiinstrumentalist, kompositör och producent – till hösten gör jazzprofilen Cory Henry en Sverigeunik spelning på Sara kulturhus, berättar kulturhuset i ett pressmeddelande.

Annons

På Sara kulturhus ser de fram emot magisk kväll med musik i världsklass. Jazzartisten Cory Henry på turné är något som Europa inte ska ha sett förut.

De amerikanske multitalangen har haft framgångsrika samarbeten bland andra Imagine Dragons, Smino och Lucky Daye, fått flera Grammy-nomineringar och vunnit en Latin Grammy för årets album under 2022. Han är även tidigare medlem i jazz-fusionbandet Snarky Puppy som belönats med flera Grammys.

Annons

Sofia Andersson Lundberg, programchef på kulturhuset, berättar att de är stolta och glada över att kunna välkomna honom hit. Konserten hålls den 2 november och ska enligt pressmeddelandet bli hans enda turnéstopp i Sverige.

– Det är en unik möjlighet för vår publik att få uppleva en artist av denna kaliber, och vi ser fram emot en kväll fylld med musikalisk magi, säger Sofia Andersson Lundberg.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Sara kulturhus
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons