Annons
Mats Lövgren. Foto: Tilda Olofsgård

Företagshotell startas i Skellefteå: ”Ska ge en känsla av kreativ höjd”

NÄRINGSLIV I slutet av sommaren öppnar ett nytt företagshotell på Erikslid i Skellefteå. Tanken är att erbjuda nya och flexibla kontorslösningar för såväl ensamföretagare som team.

Annons

Det nya företagshotellet, som går under namnet The Hill, ligger i den klassiska byggnaden på Lasarettsvägen 35, samma byggnad som också går under namnet “Kakelhuset”. Projektet är en del av det lokala fastighetsbolaget Megabase som ägs av företagaren Mats Lövgren och hans bröder.

– Jag har god erfarenhet av att starta och driva bolag så jag vet hur det är att vara egenföretagare. Då vill man lägga tid på annat än att hantera arbetsplatsens praktiska detaljer eller knyta upp sig på långa och kostsamma hyresavtal, det måste finnas alternativ för alla, säger Mats i ett pressmeddelande.

Annons

Olika avtalstyper

The Hill ska erbjuda skräddarsydda hyresalternativ för att passa en bredd av behov och arbetssätt. Med fem avtalstyper – community-paket, tillgång till lounge, eget bord, eget rum eller tvåbordsrum – vill man skapa arbetsmiljöer som passar allt från egenföretagare till större team. Man erbjuder också parkeringsplatser och bemannad entrédesk.

– The Hill ska stå för en personligare coworking. Vi vill att våra företagare ska känna sig välkomna och att det ska vara enkelt att komma hit, oavsett om man kör bil eller anländer på annat sätt, säger Mats.

Annons

Kreativ höjd

Namnet på företagshotellet ska föra tankarna till det geografiska läget på Lasarettsvägen och ge associationer till en plats där idéer kan frodas och växa.

– Vi hoppas att våra lokaler ska ge en känsla av kreativ höjd, både bokstavligt och bildligt, säger Mats.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons