Annons
Foto: Pexels

Gym i Skellefteå sålt – ihop med 21 andra • ”Stärker vår närvaro i norr”

NÄRINGSLIV Friskvårdskedjan Nordic Wellness köper Stargym med deras 22 anläggningar efter Norrlandskusten. Däribland den i Skellefteå.

Annons

Affären blev klar i fredags, rapporterar Sundsvalls Tidning. Nordic Wellness med hundratals anläggningar i Sverige får ännu fler genom förvärvet av Stargym och deras 22 anläggningar efter Norrlandskusten.

En av dessa är Stargym Skellefteå, med ingång från gågatan i centrum.

– I och med detta förvärv stärker vi vår närvaro i de norra delarna av landet och kan erbjuda vårt koncept till fler, säger Magnus Wilhelmsson, vd och grundare av Nordic Wellness, i en kommentar enligt nyhetssajten Sweaty Business.

Annons

Påverkan lokalt

Så hur påverkas verksamheten och medarbetarna i Skellefteå? Inte alls direkt, enligt Elenore Sahlin som varit verksamhetsansvarig på Stargym. I alla fall inte nu.

– Det som händer nu är att vi byter skyltar, annars kör vi på som vanligt. Personalen på respektive ort kommer att bli kvar, säger hon till Megafonen.

De förändringar som kan ske i verksamheten kommer att ske successivt, säger Elenore, och att förmodligen ingenting kommer att hända före sommaren. Hon ser framför sig en lugn övergång till det nya.

Annons

Hur blir det för de kunder som har medlemskap hos er?

– När de kommer in till oss så heter vi Nordic Wellness men vi fortsätter precis som vi har gjort. Det är ändå system som ska bytas och det görs inte supersnabbt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons